Ние от On Time Consult притежаваме богат дългогодишен опит в областта на застрахователното право. Основната ни дейност е насочена към защита на правата и законните интереси на лица, пострадали при пътнотранспортни произшествия и при трудови злополуки, както и на техните близки и роднини, включително и на лица, имащи право на обезщетение по различни по вид застрахователни продукти.

Нашата основна цел е да предоставим на клиентите си качествени и надеждни услуги, посредством висококвалифицираната и ефективна работа на нашите специалисти (адвокати и юристи), ситуирани в цялата страна.

Извършваната от нас дейност, както и предлаганите от нас услуги, се отличават с професионализъм, надеждност и взаимно доверие. Всеки един наш клиент се обслужва чрез индивидуален подход, акцент върху детайлите и конструктивни виждания.

Ние гарантираме, че разчитайки на нас, Вие ще получите прозрачност и компетентност в процеса на защита на Вашите законни права и интереси. По всеки един казус, в On Time Consult, се ангажира не едни специалист, а екип от професионалисти, което Ви гарантира бързо и качествено постигане на желаните резултати.

За нас всеки клиент е ценен, което е видно и от постигнатите до този момент от On Time Consult резултати.

Чрез нас ще получите дължимото обезщетение за претърпените от Вас имуществени и неимуществени вреди. Не само това! Всички предлагани от нас услуги се заплащат само и единствено в случай, че, за Вас, постигнем положителен резултат и едва, след като Вие получите дължимото обезщетение. Резултативното плащане Ви гарантира, че ние ще свършим възложената работа по най-добрия за Вас начин, без предварителни и необосновани разходи от Ваша страна, при постигане на най-високи за Вас резултати – максимално обезщетение в кратки срокове.

Свържете се с нас за подробна информация, относно предлаганите от нас услуги и съвместната ни работа!